Nella Kharisma - Kelangan Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:43   Size : 7.18 MB   Views : 16.5K


Lirik Nella Kharisma - Kelangan

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso
Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno

TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
/