Jihan Audy - Prei Kanan Kiri Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:21   Size : 6.96 MB   Views : 53.7M


Lirik Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

TAGS:
Music of indonesia
global musik
global musik era digital
jihan audy
Jihan audy konco mesra
jihan audy new pallapa
Jihan audy terbaru
Jihan audy full album terbaru 2018
Jihan audy prei kanan kiri
Jihan audy sayang 2
Jihan audy full album
Jihan audy aku takut
prei kanan kiri jihan audy
prei kanan kiri
jihan audy 2018
lagu prei kanan kiri jihan audy
ayu ting ting jangan gitu dong
nella kharisma memori berkasih
jihan audy digawe asyik
jylo manise
/