Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:35   Size : 6.1 MB   Views : 260.9K


Lirik Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon

wis tak kandani ojo dipaksake
wis tak kandhani ojo diterusne
nanging kowe ngeyel pengen karo aku
malah sumpah janji ingin bahagiakan aku

wis tak jelaske kahanan atiku
wis tak jelaske posisi diriku
nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
sakinine kowe nangis kangen aku

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

wis tak jelaske kahanan atiku
wis tak jelaske posisi diriku
nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
sakinine kowe nangis kangen aku

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

ku doakan pelan pelan melepas diriku
jika sudah perih tidak usah mengharapkan lebih
sampai sekarang aku tak memberi janji
jika aku bakal mencintaimu

TAGS:
jihan audy
jihan audy mundur alon alon
jihan audy lintang ati
jihan audy tak dungakno alon alon
jihan audy piker keri
/