Jihan Audy - Tiket Suwargo Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:24   Size : 6.99 MB   Views : 849.7K


Lirik Jihan Audy - Tiket Suwargo

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

YAIMAMARUSLIYASANATI
ANTA BADRULLAHIMU'TAMATI

WABIDUNYAYA WA AKHERATI
YARASULALLOHI KHUDBIYATI

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

REFF :.....................

TIKET SUARGO REGANE MURAH
NANGING ANEHE AKEH SING WEGAH 2X

TUMINDAK BECIK ANGEL LAKONE
AKRH GODANE LAN RINTANGANE
SING KUAT IMANE SLAMET URIPE

TIKET NEROKO REGANE LARANG
NANGING SING SENENG KOK PIRANG-PIRANG 2X

TUMINDAK DOSO PANCENE GAMPANG
OJO TURUTI GODANE SYETAN
SING NGAJAK MARANG KASENGSARAN

TAGS:
tiket suwargo
jihan audy
jihan audy tiket suwargo
one nada
one nada tiket suwargo
/