Nella Kharisma - Demi Tresno Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:37   Size : 6.12 MB   Views : 233.4K


Lirik Nella Kharisma - Demi Tresno

berulang kali kau sakitiku
aku mencoba tuk tetap bertahan
senajan ati rasane ra kuat
demi tresnoku lilo ati loro

mbok apak apake
di jungkir walikke aku meneng wae
mbok wolak waliki
njarem tekan ati aku meneng wae

sikil mampir dodo tangan mampir pipi
aku meneng wae ngge jaran jaranan
kowe kesetanan aku meneng wae

semua kulakukan demi anakmu tersayang
aku ra tego dadi korbane wong tuwo
biar ku tanggung sendiri deritaku
mugo wae kowe iso ngerteni

berulang kali kau sakitiku
aku mencoba tuk tetap bertahan
senajan ati rasane ra kuat
demi tresnoku lilo ati loro

mbok apak apake
di jungkir walikke aku meneng wae
mbok wolak waliki
njarem tekan ati aku meneng wae

sikil mampir dodo tangan mampir pipi
aku meneng wae ngge jaran jaranan
kowe kesetanan aku meneng wae

semua ku lakukan demi anakmu tersayang
aku ra tego dadi korbane wong tuwo
biar ku tanggung sendiri deritaku
mugo wae kowe iso ngerteni

semua ku lakukan demi anakmu tersayang
aku ra tego dadi korbane wong tuwo
biar ku tanggung sendiri deritaku
mugo wae kowe iso ngerteni

TAGS:
music yes
lagista
pallapa
adella
goyang
di goyang
jaran goyang
hit nella kharisma
banyuwangi
mahesa
danendra musik
nella kharisma terbaru
danendra suara abadi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
dangdut nella kharisma
reggae
koplo terbaru
best nella kharisma
/