Syahiba Saufa - Mesam Mesem Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:04   Size : 6.15 MB   Views : 618.7K


Lirik Syahiba Saufa - Mesam Mesem

Dudu mergo sun wis ilang
Welas nong awak riko
Tapi mergo isun emong mokso

Welas riko magih sing biso
Ucul teko ati
Sedurunge riko isun duweni

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sun wis weruh dung riko apus apus mesem
Padahal riko sing demen

Welas riko magih sing biso
Ucul teko ati
Sedurunge riko isun duweni

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sun wis weruh dung riko apus apus mesem
Padahal riko sing demen

TAGS:
Syahiba Saufa
Mesam Mesem
Nusantara Channel
/