Happy Asmara - Lintang Ati Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:48   Size : 6.23 MB   Views : 17.2M


Lirik Happy Asmara - Lintang Ati

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki

Amung tak simpen neng njero ati

TAGS:

/