Nella Kharisma Feat. Ilux Id - Mundur Alon Alon Lagu MP3 Gratis Download

D : 03:50   Size : 5.25 MB   Views : 2.4M


Lirik Nella Kharisma Feat. Ilux Id - Mundur Alon Alon

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

TAGS:
Nella Kharisma
Ilux id
mundur alon alon
nella kharisma official
Nella Kharisma Feat ilux Id - Mundur Alon alon
nella lovers
dangdut
koplo
jawa timur
music video
video nella kharisma
mp3
terbaru nella kharisma
dangdut video
viral
galau nella kharisma
cak malik
lagista
/