Happy Asmara - Salah Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:34   Size : 6.09 MB   Views : 4.8M


Lirik Happy Asmara - Salah

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..


Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Masio kowe wes duwene dek'e..

TAGS:
happy
HITS Records
kumau dia
cinta beda agama
cinta beda agama lirik
lagu patah hati lagu paling sedih
lagu patah hati lagu paling sedih barat
lagu patah hati lagu paling sedih korea
andmesh ku mau dia tak mau yang lain
andmesh hanya rindu
lagu galau 2000an
music video
pop
pharrell williams
hits records
ku mau dia tak mau yang lain
lagu patah hati lagu paling sedih indonesia
lagu patah hati lagu paling sedih 2019
/