Didi Kempot - Kowe Duwe Aku Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:02   Size : 6.95 MB   Views : 637.7K


Lirik Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

kowe nduwe aku, ojo pengen liyane
kowe tresno aku, ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung Gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dodo
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

kowe nduwe aku, ojo pengen liyane
kowe tresno aku, ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung Gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dodo
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku, ojo karo liyane
kowe seneng aku, ojo ngaleh tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podo tresnane

TAGS:

/