Denny Caknan Feat. Happy Asmara - Aku Ikhlas Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:55   Size : 6.3 MB   Views : 8.1M


Lirik Denny Caknan Feat. Happy Asmara - Aku Ikhlas

AKU IKHLAS

By : p0eyi & kirana

Bagian 1 : Denny Caknan
Bagian 2 : Happy Asmara

Aku..
Wis lakoni kabeh iki
Ikhlas setulus hati
Nggo sliramu..

Duh kang mas..
Sepurane yen aku..
Gawe loro atimu..
Aku..
Ora menghargai..
Koe sing gemati..

Yowes rapopo..
Rasah di getuni..
Cukup aku, ngerti perjuanganku
Dadi esemmu..
Ning uripmu..

Sak jembare segoro..
Aku ikhlas yen akhire
Kudu, nompo loro iki..

Tu~lung ojo koe ninggalke aku
Aku.. pengen ning sandingmu..

💝 Aku Ikhlas 💝
💝 Denny & Happy 💝
💝 JANGAN LUPA BAHAGIA 💝

Yowes rapopo..
Rasah di getuni
Cukup aku, ngerti perjuanganku
Dadi esemmu..
Ning uripmu..

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu, nompo loro iki

Tu~lung ojo koe ninggalke aku
Aku.. pengen ning sandingmu..

Pancen iki dalane
Aku wis iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu ke~pie

Pengenku nyanding koe

Wes lalekne aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu di kuatke
Nompo..
Kenyataane
Aku ro koe..
Pancen.. dadi jodone..

Terima Kasih

TAGS:
Pakeliran 2020
denny caknan
happy asmara
aku ikhlas
denny caknan happy asmara duet
live streaming denny caknan
happy asmara live streaming
live streaming
/