Dodit Mulyanto - Darling Lagu MP3 Gratis Download

D : 03:14   Size : 4.89 MB   Views : 6.2M


Lirik Dodit Mulyanto - Darling

darling, i remember with you
when we meet in dolly
when i look into your eyes
it’s so beautiful

tak rangkul pundakmu
nang pantai kenjeran
lungguh ndukur watu watu
karo ndelok manuk kuntul

aku seneng, seneng temenan
gendeng karo awakmu
masi sampek tuwek
aku seneng sampe matek

darling, aku eling kon
pas biyen ketemu (wa wa wa instagram)
dan ku tatap matamu betapa indah

tak belani kerjo bengi
nyambut gawe sak onok’e
aku wes gak totoan doro
mugo mugo kon trimo

aku seneng, seneng temenan, gendeng karo awakmu
masi sampek tuwek, aku seneng sampe matek
aku seneng, seneng temenan (tinder tinder tinder tinder)
gendeng karo awakmu (asek asek jos joss)
masi sampek tuwek, aku seneng sampe matek

darling, i remember with you
when we meet in dolly

TAGS:

/