Nella Kharisma - Ngelali Lagu MP3 Gratis Download

D : 06:56   Size : 8.31 MB   Views : 9.6K


Lirik Nella Kharisma - Ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo, isun wes sing percoyo

TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
/