Jihan Audy - Balen Lagu MP3 Gratis Download

D : 03:34   Size : 5.09 MB   Views : 8.4K


Lirik Jihan Audy - Balen

jaremu isih cinta
jaremu isih sayang
jaremu pengen balen
karo aku, karo aku

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen
karo aku, karo aku

biyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne, ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen, karo aku, karo aku

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali, ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali, ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne, ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen, karo aku, karo aku

TAGS:
opera swara genta
lagu terbaru 2019
lagu dangdut 2019
dangdut
Jihan Audy
Balen
Official Music Video
Jylomanise
Lagu Terbaru Jihan Audy
Kompilasi Jihan Audy
/