Eny Sagita - Sewates Kerjo Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:22   Size : 5.97 MB   Views : 1.7M


Lirik Eny Sagita - Sewates Kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

TAGS:
sewateskerjo
enysagita
enysagitasewateskerjo
sewateskerjoenysagita
sewateskerjohappyasmara
sewateskerjomithaayu
jandhut
sewateskerjojandhut
sagita
newscorpio
menthulmusic
enysagitahaning
enysagitalintangati
enysagitangomongapikapik
storywa
storyviral
storykeren
instagram
twitter
storyig
storylucu
dangdut
beritahariini
/