Nella Kharisma - Dalan Tresno Lagu MP3 Gratis Download

D : 03:47   Size : 5.22 MB   Views : 194.6K


Lirik Nella Kharisma - Dalan Tresno

Kelingan ketemu kowe pisanan
Atiku rasane degdegan
Mung kahanan gawe aku mbukak dalan
Omongan karo kowe jak kenalan

Teringat bertemu kamu pertama kali
Hatiku rasanya deg-degan
Hanya keadaan membuat aku membuka jalan
Bicara sama kamu ajak kenalan

Suwe suwe lanjut ngobrol ning HPnan
Gemati ngelingke turu lan mangan
Kadang curhat sing nggawe baper baperan
Soyo kenal soyo cedak tuoh tresno

Lama lama lanjut berbincang di Ponsel
Selalu/ tak lupa mengingatkan tidur dan makan
Kadang curhat yang membuat baper baperan
Semakin kenal semakin dekat cinta

Kepisan ngajak dolan,
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan,
wani mesra mesraan

Pertama mengajak jalan
Jalan jalan goncengan
Sepanjangnya jalanan
Berani mesra-mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Kok kamu yang mau jadi pacarku
Sebab punya rasa cinta dan kamu
Kamu mesra sama diriku
Punya rasa sayang sama aku


Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

Hari ini aku bicara cinta sayang
Ingin kamu mengisi di hatiku
Ternyata jawabmu mau sama aku
Akhirnya kita jadian

Kepisan ngajak dolan,
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan,
wani mesra mesraan

Pertama mengajak jalan
Jalan jalan goncengan
Sepanjangnya jalanan
Berani mesra-mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Kok kamu yang mau jadi pacarku
Sebab punya rasa cinta dan kamu
Kamu mesra sama diriku
Punya rasa sayang sama aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

Hari ini aku bicara cinta sayang
Ingin kamu mengisi di hatiku
Ternyata jawabmu mau sama aku
Akhirnya kita jadian

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Kok kamu yang mau jadi pacarku
Sebab punya rasa cinta dan kamu
Kamu mesra sama diriku
Punya rasa sayang sama aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

Hari ini aku bicara cinta sayang
Ingin kamu mengisi di hatiku
Ternyata jawabmu mau sama aku
Akhirnya kita jadian

TAGS:
nella kharisma lagu
lagu lagu nella kharisma
download nella kharisma
download lagu nella kharisma
mp3 nella kharisma
download mp3 nella kharisma
lagu mp3 nella kharisma
download lagu nella kharisma mp3
nella kharisma terbaru
lagu nella kharisma terbaru
dangdut nella kharisma
koplo nella Kharisma
nella kharisma album
via vallen
download nella kharisma terbaru
lirik lagu nella kharisma
nella kharisma
dangdut koplo
/