Jihan Audy - Undangan Rabi Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:23   Size : 5.98 MB   Views : 25.3K


Lirik Jihan Audy - Undangan Rabi

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyaw-ng fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyaw-ng fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

TAGS:
undangan rabi
jihan audy
jihan audi
jylo
jylo jakarta
jylo indonesia
nella karisma
ndx aka
via vallen
top dangdut
top koplo
/