Happy Asmara - Sampun Lilo Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:05   Size : 7.25 MB   Views : 1.2M


Lirik Happy Asmara - Sampun Lilo

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

TAGS:
Aurelie Hermansyah
Cinta Seperti Aku
Aurelie Hermansyah - Cinta Seperti Aku
Official Music Video
Hijau Musik
HijauMusik
Music Video
Official Clip
HijauMusik Update
aurelie hermansyah
ashanty
anang
atta halilintar
Song
MusicOfficial
NewRelease
NewSong
Music
Hits
trending
Happy asmara
denny caknan
/