Nella Kharisma - Aku Tenang Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:21   Size : 6.96 MB   Views : 7.5M


Lirik Nella Kharisma - Aku Tenang

sumilire angin ndalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

wes.. suwe..
aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji..

mung.. kowe..
sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake..

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang..

wes.. suwe..
aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji..

mung.. kowe..
sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake..

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang..

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake..

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang..

TAGS:
Nella kharisma official
Nk official
Nella kharisma
Aku tenang
Pengenku siji nyanding sliramu
Musicyess
Remix
Koplo
/