Vivi Artika - Budal Rabi Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:07   Size : 6.45 MB   Views : 54.3K


Lirik Vivi Artika - Budal Rabi

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
/