Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:26   Size : 6.01 MB   Views : 784.7K


Lirik Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan

cerito cerito ing wayah wengi
marai nambah kangen ing ati
arep sambat karo sopo, aku ora iso
kangen ing ati nggawe bingung roso iki


angin sampaikan salamku ini
marang cah ayu sing paling tak tresnani
banyu mili tulung gawakno tresnaku ing segoro
nalikane aku nitip tresna

parangtritis tau dadi saksi manis
ning mangunan tau ninggal kenangan
sumilir guo cemoro jaman semono
ngelingake nalikane ngucap tresno

aku bakal bali, ning bantul raiso lali
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang
sewu watu ning mangunan ceritane raiso ilang
rabakal mundur, cintaku tak akan luntur

parangtritis tau dadi saksi manis
ning mangunan tau ninggal kenangan
sumilir guo cemoro jaman semono
ngelingake nalikane ngucap tresno

aku bakal bali, ning bantul raiso lali
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang
sewu watu ning mangunan ceritane raiso ilang
rabakal mundur, cintaku tak akan luntur

aku bakal bali, ning bantul raiso lali
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang
sewu watu ning mangunan ceritane raiso ilang
rabakal mundur, cintaku tak akan luntur

TAGS:
pradanta
tukang parkir
musik video
video lyric
bantul
bantul akeh kenangan
titik aman management
sepurane
agung pradanta
music video
viral
trending
imogiri
mangunan
pantai goa cemara
pantai parangtritis
kependem tresno
yogyakarta
jogja
indonesia
dangdut
kuat ati
tebing breksi
wisata jogja
/