Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:40   Size : 6.15 MB   Views : 5.4M


Lirik Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati

aku seng nduwe ati
koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa
koe rasah suloyo

aku seh tetep tresno
senajan dunyo ra trimo
urusono (LirikLaguIndonesia.Net) uripmu
timbang suwe suwe lambemu tak tuku

yen awan tansah kelingan
yen wengi raiso mapan
koyo ngene wong sing kasmaran

senajan akeh konco konco
seng durung biso nerimo
kabeh ora tak rungokno

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

walau badai kan menghadang
tekan kapan tetep sayang
sampai maut kan memisahkan

senajan akeh seng do gudho
tresno ra bakal tak culno
susah seneng tekan tuwo

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

TAGS:
Omwawes
guyonwaton
lungaku
tetepnengati
klenikgenk
manutdalane
tibomburi
kadungjeru
nellakharisma
viavallen
dangdut
dangdutjawatimur
dangduthot
ndx
pendhoza
royalrumble
ndarboy
ndarboygenk
endanksoekamti
sisitipsi
dilan1991
dilan1990
lambeturah
vaneshaangel
koneg
bravesboy
bimacho
does
/