Via Vallen - Tiwas Tresno Lagu MP3 Gratis Download

D : 06:37   Size : 8.12 MB   Views : 2.4M


Lirik Via Vallen - Tiwas Tresno

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi.....

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

TAGS:
via vallen
tiwas tresno
via vallen terbaru
meraih bintang
pamer bojo
cendol dawet
/