Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Lagu MP3 Gratis Download

D : 06:59   Size : 8.34 MB   Views : 8.6M


Lirik Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen



Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko


Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

TAGS:
syahiba saufa
ojo mung isun
official video
remix songs
remix version
music of indonesia
samudra record
ojo mung isun remix
ojo mung isun karaoke
ojo mung isun syahiba saufa
syahiba saufa ojo mung isun
syahiba saufa - ojo mung isun (remix version) - (official music video)
lagu banyuwangi
lagu lagu banyuwangi
lagu lagu banyuwangian
lagu lagu syahiba saufa
lagu syahiba saufa
music video
official music video
ngomong apik apik
/