Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:30   Size : 6.05 MB   Views : 2M


Lirik Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
/