James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo Lagu MP3 Gratis Download

D : 03:58   Size : 5.33 MB   Views : 206K


Lirik James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

sun simpen aran riko
ring njero ati
endahe roso nyang riko
sing mari - mari

kepingin seru nduweni ono welase
kreteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

kepingin seru duweni ono welase
krenteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

TAGS:
Samudra
Official
Syahiba
Saufa
Alvi
Ananta
Melon
Music
Samudra Record
2020
mp3
indonesia
indonesian
lagu
musik
music
/