Nella Kharisma - Blitar Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:41   Size : 6.16 MB   Views : 677.6K


Lirik Nella Kharisma - Blitar

Blitar kutho cilik sing kawentar
Edi peni gunung Kelud sing ngayomi
Blitar jaman Jepang nate gempar
Peta brontak sing dipimpin Supriyadi

Blitar nyimpen awune sang noto
Mojopahit eneng candi Penataran
Blitar nyimpen layone Bung Karno
Proklamator lan presiden kang sepisan

Ono crito jare Patih Gajah Modo
Ingkang biso nyawijikne nuswantoro
Lan ugo Bung Karno kang kondang kaloko
Aneng tlatah Blitar lair cilik mulo

Ora mokal Blitar dadi kembang lambe
Ora mokal akeh sing podo nyatakne
Yen to geni ngurupake semangate
Yen to banyu nukulake patriote

Blitar kutho cilik sing kawentar
Edi peni gunung Kelud sing ngayomi
Blitar jaman Jepang nate gempar
Peta brontak sing dipimpin Supriyadi

Blitar nyimpen awune sang noto
Mojopahit eneng candi Penataran
Blitar nyimpen layone Bung Karno
Proklamator lan presiden kang sepisan

Ono crito jare Patih Gajah Modo
Ingkang biso nyawijikne nuswantoro
Lan ugo Bung Karno kang kondang kaloko
Aneng tlatah Blitar lair cilik mulo

Ora mokal Blitar dadi kembang lambe
Ora mokal akeh sing podo nyatakne
Yen to geni ngurupake semangate
Yen to banyu nukulake patriote
Yen to banyu nukulake patriote

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
nella kharimas
blitar kawentar
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
/