Ndx Aka - Sido Sayang Ora Lagu MP3 Gratis Download

D : 06:14   Size : 7.89 MB   Views : 14.9M


Lirik Ndx Aka - Sido Sayang Ora

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

kabeh iki salahku tresno marang sliramu
konco dadine tresno, saiki malah loro
aku kudu piye, ati bingung rasane
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe

duh gusti pangeran paringono kesabaran
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
meskipun awak dewe raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

TAGS:
#ndx
#ndxaka
#ditinggalrabi
#ndxakafamilia
#pjr
#ndxtv
#ndxvisual
#ndxrecord
#viavallen
#dangdut
#hiphopdangdut
#dangduthot
#dangdutkoplo
#sayang
#sebatasgendakan
#terminalgiwangan
#yonanda
#ndxlive
#konserndx
#musicvideo
#laguterbarundx
#endanksoekamti
#sheilaonseven
#hiphopjawa
#younglex
#nellakharisma
#kimcilkepolen
#kelinganmantan
#undanganrabi
#oramasalah
sidosayangora
/