Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:00   Size : 4 MB   Views : 2.6K


Lirik Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe

nganti tekan saiki
isih ngebeki ati
sliramu sing tak sayang sayang
ora tau ilang ko atiku

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

TAGS:
berjuangdemikowe
jihanaudy
jylomanisse
dangdut2019
hebat
/