Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi Lagu MP3 Gratis Download

D : 06:23   Size : 7.98 MB   Views : 147M


Lirik Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

TAGS:
2018
ndx
best nella kharisma
nella kharisma
danendra musik
djandut
di goyang
ndx aka
sepur wengi
banyuwangi
terpopuler
terbaru
goyang
album banyuwanyi
tergalau
dangdut koplo
lagu banyuwangi
music
koplo terbaru
lagu dangdut 2018
juragan empang
music yes
jatim
mahesa
djandut koplo
jaran goyang
indonesia
danendra suara abadi
dangdut hot
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi [OFFICIAL]
/