Topik Sudirman - Saklawase Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:16   Size : 5.91 MB   Views : 80.7K


Lirik Topik Sudirman - Saklawase

pancen aku ra sempurno
ijik akeh salah kurange
nanging aku bakal ngek i bahagia
nganti suk mben nganti tuek
ndunyo mandek mubeng..

saklawase..
atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu ning aku
tresnamu ra bakal dadi pilu..

saklawase..
ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan
saiki ora bakal
mergo kowe.. masa depan..

mugo-mugo.. susah seneng
loro sehat.. bareng bareng
aku ora sempurno
nanging kowe sempurno
dadio wong sing bakal
nyempurnakke uripku hoo..

saklawase..
atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu ning aku
tresnamu ra bakal dadi pilu..

saklawase..
ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan
saiki ora bakal
mergo kowe hee.. masa depan..

TAGS:
menikah
nikah
marry
pop
jawa
didi kempot
guyon waton
ndarboy genk
om wawes
topik sudirman
new
baru
piyambakan
pedot
surakarta
musisi
solo
dangdut
romantis
/