Didi Kempot - Ambyar Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:26   Size : 6.01 MB   Views : 628.4K


Lirik Didi Kempot - Ambyar

Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar
Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyikso aku koyok ngene

Sopo sibg ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyikso aku koyo ngene
Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
AMBYAR....

TAGS:

/