Syahiba Saufa - Nono Artine Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:21   Size : 5.96 MB   Views : 2.3M


Lirik Syahiba Saufa - Nono Artine

Percumo baen kadhung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran baen wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Sampek paran baen wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti

TAGS:
syahiba saufa
nono artine
melon musik
sandi kendang
sunan kendang
nono artine koplo
kolo
musik koplo
/