Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:09   Size : 6.65 MB   Views : 867.6K


Lirik Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Sebab sumpah setiamu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
/