Nella Kharisma - Rembulan Ing Wengi Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:33   Size : 6.08 MB   Views : 9.7M


Lirik Nella Kharisma - Rembulan Ing Wengi

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu
Ginambar ing bathin
Tan biso nglalekke
Yekti..nimas
Ora ono liyane..

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. nimas...

Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
nella kharisma
nella kharisma terbaru
rembulan ing wengi
rembulan nella
/