Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:32   Size : 6.07 MB   Views : 4.1M


Lirik Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku.

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro.

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki.

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu.

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu.

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro.

Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki.

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu.

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu.

TAGS:
esa risty
cidro 2
ard management
cidro 2 dj
cidro 2 koplo
cidro 2 cover
cidro 2 didi kempot
cidro 2 akustik
cidro 2 cover koplo
cidro 2 cover kentrung
cidro 2 dangdut koplo
dj cidro 2 full bass
dj cidro 2 tik tok
dj cidro 2 full album
cidro 2 esa risty
cidro 2 full album koplo
music interactive
didi reog
esa risty full album
esa risty terbaru
panas panase srengenge kui
dj cidro 2
dj cidro 2 angklung
cidro 2 safira inema
cidro 2 lirik
/