Syahiba Saufa - Eri Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:10   Size : 6.85 MB   Views : 165.2K


Lirik Syahiba Saufa - Eri

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

padahal isun uwes ngati ngati
sedurunge mbalesi
welase riko hang koyo koyo o
ngademaken nong ati

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

TAGS:
eri
syahiba saufa
official video
pop
lagu banyuwangi
samudra record
eri syahiba saufa
syahiba saufa eri
syahiba saufa - eri
eri - syahiba saufa
syahiba saufa - eri (official music video)
syahiba saufa terbaru
syahiba saufa ngomong apik apik
syahiba saufa ojo mung isun
lagu banyuwangi terbaru
lagu banyuwangi terbaru 2020
pop banyuwangi
music video
official music video
/