Ilux Id Ft Nella Kharisma & Vita Alvia - Iklasno Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:26   Size : 6.01 MB   Views : 380.3K


Lirik Ilux Id Ft Nella Kharisma & Vita Alvia - Iklasno

aku wes ra kuat
nahan banyu motoku
kelingan esem lan guyumu

loro tenan atiku
kowe medot tresnoku
mergo wong tuwomu ora setuju

mungkin terakhir kalinya
ku bilang padamu
aku iki sayang awakmu

putusen aku, ikhlasno aku
ini semua demi kebaikanmu
hapus air matamu, cepat move on dariku
kan ku kenang masa indah denganmu

aku wes ra kuat nahan banyu motoku
kelingan esem lan guyumu
loro tenan atiku, kowe medot tresnoku
mergo wong tuwomu ora setuju

mungkin terakhir kalinya
ku bilang padamu, aku iki sayang awakmu

putusen aku, ikhlasno aku
ini semua demi kebaikanmu
hapus air matamu, cepat move on dariku
kan ku kenang masa indah denganmu

putusen aku, ikhlasno aku
ini semua demi kebaikanmu
hapus air matamu, cepat move on dariku
kan ku kenang masa indah denganmu

TAGS:
iklasno
guyon waton
guyon waton terbaru
guyon waton full album
guyon waton live
guyon waton menepi
guyon waton cover
guyon waton mp3
guyon waton ilux id
ilux id
ilux id terbaru
ilux id full album
ilux official
nella kharisma
nella kharisma feat vita
vita alvia
vita alvia terbaru
/