Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Koplo Version Lagu MP3 Gratis Download

D : 04:46   Size : 6.21 MB   Views : 5.1M


Lirik Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Koplo Version

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
di rewangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone

lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

TAGS:
syahiba saufa
sewates kerjo
official video
dangdut koplo
music of indonesia
dapoer studio
sewates kerjo lirik
sewates kerjo koplo
sewates kerjo syahiba saufa
syahiba saufa sewates kerjo
syahiba saufa - sewates kerjo
syahiba saufa terbaru
syahiba saufa terbaru 2019
syahiba saufa 2019
lagu lagu syahiba saufa
dangdut koplo terbaru
dangdut koplo terbaru 2019
dangdut koplo 2019
music video
official music video
music
musik
/