Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang Lagu MP3 Gratis Download

D : 05:41   Size : 7.16 MB   Views : 42.2M


Lirik Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
… ...
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
…… .
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
… .
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Haaaaa aaaa

TAGS:
milady record
konser musik
indonesia
record lable
lagu dangdut
music
/