Nella Kharisma - Kesikso Kangen Lagu MP3 Gratis Download

D : 06:18   Size : 7.93 MB   Views : 9.7K


Lirik Nella Kharisma - Kesikso Kangen

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo
Tekane…., gudo

TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
/